3. kuharska delavnica za učence in starše_OŠ Zbora odposlancev

3. sklop popoldanskih kuharskih delavnic

Na naših partnerskih osnovnih šolah v novembru nadaljujemo z izvajanjem popoldanskih kuharskih delavnic za učence in starše. Na OŠ Zbora odposlancev, na OŠ Ob Rinži in na OŠ Sodražica so se učenci in njihovi starši že preizkušali v pripravi zelenjavnih namazov. Pod mentorstvom kuharja Jureta Munde so pripravljali namaze iz zelenjave in stročnic. Pripravljali so zelenjavni namaz s korenčkom in grahom, kremast korenčkov namaz, namaz z jajčevci, namaz iz belega fižola, namaz iz pečenega korenčka, lečin namaz in namaz iz čičerike.

Imeli so polne roke dela, saj je bilo potrebno vso zelenjavo precediti skozi cedilo, kajti tehnologija nas je znova pustila na cedilu J. Ne samo da so pripravili okusne jedi, poskrbeli so tudi za dekoracijo.

3. kuharska delavnica z učence in starše OŠ Sodražica 3. kuharska delavnica za učence in starše OŠ Ob Rinži 3. kuharska delavnica za učence in starše_OŠ Zbora odposlancev
Risbe, ki krasijo naslovnico splente strani, so prispevali učenci OŠ Zbora odposlancev Kočevje, OŠ Ob Rinži Kočevje, OŠ Stara Cerkev, OŠ Dr. Ivan Prijatelj Sodražica in OŠ Fara. Vsem učencem in njihovim učiteljem se zahvaljujemo za sodelovanje.
To Top