Vabilo na kuharske delavnice!

Spoštovani starši!

V šolskem letu 2015/16 bomo v sklopu projekta ZDRAVKO na partnerskih osnovnih šolah izvedli 50 kuharskih delavnic za učence in starše, po 10 na vsaki od petih osnovnih šol, ki so vključene v projekt – OŠ Ob Rinži, OŠ Zbora odposlancev Kočevje, OŠ Stara Cerkev, OŠ Fara in OŠ dr. Ivan Prijatelj Sodražica.

Razveselite otroka z obiskom ene od naših delavnic in spodbudite njegovo domišljijo, delovne navade ter delo v skupini. V sproščenem, a profesionalnem okolju, bo spoznaval delo kuharja, kuharske pripomočke in načine priprave jedi. Vse seveda pod strokovnim vodstvom.

Delavnice bodo potekale enkrat mesečno v popoldanskem času od 16.30 do 19.30. Na vsako delavnico sprejmemo do 7 otrok v spremstvu enega starša. Udeležba je brezplačna. Prve delavnice bodo že konec septembra.

Prijava in informacije: Na delavnico se prijavite koordinatorici projekta Sonji Hribar po e-pošti na naslov sonja.hribar@lu-kocevje.si ali po telefonu na051/414 706 ter 01 893 82 70. Prav tako smo vam na razpolago za kakršna koli vprašanja. Po prejetih prijavah bomo oblikovali skupine in vas obvestili o točenem terminu.

Več o projektu si lahko preberete na naši spletni strani www.zdravko-luk.si in na našem Facebook profilu.

 

Vljudno vabljeni!

 

Ljudska univerza Kočevje

Risbe, ki krasijo naslovnico splente strani, so prispevali učenci OŠ Zbora odposlancev Kočevje, OŠ Ob Rinži Kočevje, OŠ Stara Cerkev, OŠ Dr. Ivan Prijatelj Sodražica in OŠ Fara. Vsem učencem in njihovim učiteljem se zahvaljujemo za sodelovanje.
To Top