Predstavitev projekta Zdravko v sklopu vladnega obiska JV regije 8. novembra 2016

V torek 8. novembra 2016 so predstavniki vlade Republike Slovenije obiskali Kočevje. V sklopu svojega obiska so obiskali več gospodarskih družb in javnih zavodov v regiji. Poleg obiska železniške postaje Kočevje in družbe Melamin, kjer se je mudil predsednik vlade, pa so vladne predstavnice obiskale Zdravstveni dom Kočevje. V redni dnevni program obiska (http://www.vlada.si/fileadmin/dokumenti/si/Sporocila_za_javnost/2016/vlada_v_JV_Sloveniji_-_skupni_program_vlade_0811novo.pdf) je bila vključena tudi predstavitev projekta Zdravko, ki ga je od januarja 2015 do avgusta 2016 na petih osnovnih šolah v naši regiji izvajala Ljudska univerza Kočevje.

Predstavnicam vlade, med katerimi so bile državna sekretarka ministrstva za zdravje Sandra Tušar, vodja kabineta ministrice za zdravje Zvezdana Veber-Hartman, vodja službe za razvoj in organizacijo dejavnosti nujne medicinske pomoči mag. Dušanka Petrič, generalna direktorica direktorata za javno zdravje Mojca Gobec in Maja Kostanjšek, ki skrbi za odnose z javnostjo,  smo na kratko prestavili cilje in rezultate projekta Zdravko. Predstavitev smo podkrepili s fotografijami z naših delavnic in z degustacijo jedi, ki smo jih pripravljali na različnih kuharskih delavnicah v sklopu projekta Zdravko. Za žejo smo poskrbeli s sadnim smoothijem, ki je v popldanskih urah bil kot nalašč za obnovitev telesne energije.

predstavitev-projekta-zdravko-vladnim-predstavnikom-v-sklopu-obiska-jv-regije-8-11-2016
Risbe, ki krasijo naslovnico splente strani, so prispevali učenci OŠ Zbora odposlancev Kočevje, OŠ Ob Rinži Kočevje, OŠ Stara Cerkev, OŠ Dr. Ivan Prijatelj Sodražica in OŠ Fara. Vsem učencem in njihovim učiteljem se zahvaljujemo za sodelovanje.
To Top